Thursday, September 16, 2010

Bongausvoitto

Tällainen pikku palkinto lähtee 100 000 kävijää hienosti bonganneelle KMSU:lle upeasta Kettuterroristit-blogista.

Kävin kulmamarketissamme ostoksilla ja poimin sieltä hauskoja keittiöesineitä, joiden arvelin olevan mieliksi hedelmistä ilmeisesti pitäville Kettuterroristeille: kookosveitsi, omenaleikkuri sekä hassu banaanileikkuri. Mukaan lähtee luonnollisesti myös garam masala-maustetta.

Toivottavasti näistä on iloa Kettuterroristien keittiössä!

4 comments:

 1. Oi, kivoja!:) En ole tiennytkään, että banaanillekin on tuollainen oma leikkurinsa. Hauska!:) Tuollaiset on tosi näppäriä. Säästävät aikaa, vaivaa ja sormia, kun ei veitsen kanssa tarvitse pelata.;) Tarvinnet varmaankin yhteystietoni... En täältä huomannut sähköpostiosoitettasi, joten kirjoitteletko ensin minulle päin kmsu@luukku.com.

  ReplyDelete
 2. Onnea Kmsu:lle hienosta bongauksesta! Enpäs tiennytkään,että kookokselle on oma veitsi,ja tuo banaanileikkuri on hauska!

  ReplyDelete
 3. Meillä käytetään tota omppuleikkuria tosi paljon, banskuleikkuria aina välillä kun aamumuroihin halutaan viipaloida yms :) Mahtava paketti, onnea KMSUlle! :)

  ReplyDelete
 4. Minäkin näin banaanileikkurin ensimmäistä kertaa :)Kookosveitsi taasen on täällä yleinen hedelmälihan kaiverrusta varten.

  ReplyDelete