Mausteinen maissisnack.
Jokin aika sitten valmistin sundalin kikherneistä, ja nyt sain ajatuksen tehdä samantapaisen maissista. Tässä on kiva ja terveellinen, proteiinipitoinen välipala, joka maistui hyvin töissäkin eväänä.
- 2-3 dl maissia (pakaste- tai tölkkimaissi käyvät hyvin)
- 1 punasipuli
- 1 tomaatti
- 1 pieni vihreä chili (tai puolikas, jos ei pidä tulisesta)
- 1 rkl sitruunamehua
- Kourallinen tuoretta korianteria
- 1/2 tl tummia sinapinsiemeniä
- Maun mukaan suolaa
- Öljyä
- Pienennä sipuli ja tomaatti pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna chili ja korianteri.
- Lämmitä öljy pannulla.
- Paista sinapinsiemeniä öljyssä, kunnes ne alkavat räiskiä.
- Lisää sipuli ja chili, ja paista niitä n. minuutin ajan käännellen.
- Lisää tomaatti, maissi ja suola, ja paista keskilämmöllä n. 2 minuutin ajan.
- Ota pois liedeltä, ja lisää sitruunamehu sekä korianteri.
- Nauti sellaisenaan.
No comments:
Post a Comment