Saturday, September 25, 2010

Illallisbuffetissa

Olen kirjoittanut hyvin vähän ravintolavierailuista, mutta täällä Bangaloressa on todella monta hyvää ravintolaa, joten miksen kirjoittaisi niistäkin?

Pari viikkoa sitten veimme vieraamme tänne lähistölle ilmaantuneeseen uuteen illallisbuffettiin syömään. Bangaloressa on yleistä, että ravintolat tarjoavat runsaita noutopöytiä melkein Ruotsinlaivojen tyyliin. Etenkin keskustassa suurin osa ravintoloista tarjoavat edullisia lounasbuffetteja, joissa voi syödä itsensä ähkyyn enemmän ja vähemmän herkullisilla ruoilla.

Kyseinen buffet oli kyllä ehdottomasti yksi parhaista, joissa olen käynyt – kasvissyöjällekin löytyi paljon vaihtoehtoja. Tässä muutamia kuvia – pahoittelen jo etukäteen tummuutta, valaistus oli tunnelmallinen ravintolassa!

Leipäpöydän antimia.

Buffet4

Papad-korput oli väännetty tuuteiksi.

Buffet5

Salaattipöytä oli juhlava. Maistelin coleslawta, pastasalaattia, vihreää salaattia, kananmunasalaattia, sekä pikkulasissa tarjoiltua maissi-herne-porkkanasalaattia. Pikkutuopista juotiin tuoretta papaijamehua.

Buffet3

Pikkelsejä oli jos jonkinlaisia: retiisiä, sipulia, porkkanaa, vihreätä chiliä, sekä mango- ja sekavihannespikkelsiä. 

Buffet6

Jogurttiriisi oli näin kivasti tarjolla.

Buffet7

Omalle lautaselle kertyi methi paneeria (paneer-juustoa sarviapilalla), rajma masalaa (kidneypapumuhennosta), kiinalaisittain valmistettua kasviskastiketta, kasvisriisiä sekä keitettyjä kasviksia yrteillä maustettuna. Tarjolla oli toki myös intialaisia leipiä. 

Buffet8

Muiden ruokien ohella maistelin mainiota jogurttiriisiä.

Buffet9

Jälkiruokabuffet oli runsas. Sieltä löytyi mm. kiivi-juustokakkua ja kala jamunia (intialainen maitomakeinen)…

Buffet10

…sekä kermaisia flan-torttuja, hedelmävanukasta ja tuoreita hedelmiä.

 Buffet11

Itse maistelin kiivi-juustokakkua (todella hyvää), kala jamunia ja flan-torttua.

Buffet 1

Mieheni söi jälkiruoaksi kiivi-juustokakkua, kheeriä (intialainen nuudeli-maitokiisseli) ja tuoreita hedelmiä.

Buffet2

Olo oli kylläinen ja koko systeemi maksoi vain n. 10 euroa per henkilö.

Kiinnostavatko ravintolajutut vai jatkanko reseptilinjalla?

5 comments:

 1. Tuo näyttää kyllä oikein maittavalta! Olen itse aina "sen täydellisen ravintolan" metsästyksessä. Se on yleistä meillä päin - ravintoloista puhutaan ja niitä vertaillaan paljon! Musta on kiva päästä kurkkimaan, miten eri puolilla maailmaa ja eri tyyppisissä ravintoloissa syödään. Vähän niin kuin lähtisi mini-makumatkalle :D

  ReplyDelete
 2. Kiitos Anna! Ihan mielellään noita kuvia katseli. Oi, oisinpa ollut mukana! Tuo oli jotain muuta kuin sitä "perusintialaista", jota täällä aina tarjotaan.

  ReplyDelete
 3. Kiva oli nähdä kuvia teidän ravintolaillastanne.Rakastan buffet-pöytiä,hyviä sellaisia.Täälläpäin mulla on suosikkina yksi vegetaari sellainen.

  ReplyDelete
 4. Ehdottomasti myös ravintolajuttuja!!

  ReplyDelete