Saturday, April 23, 2011

Pääsiäistervehdys!

Me vietämme pääsiäistä huomenna ulkoilmassa ystävien seurassa. Aamiaista tulemme kuitenkin nauttimaan pääsiäisen merkeissä – keitettyjä kananmunia, itsetehtyjä suklaamunia ja rahkapiirakkaa. 

Oikein hyvää pääsiäistä blogini lukijoille!

4 comments:

  1. Mmmm... Rahkapiirakkaa... :) Kiinnostaisi tietää, että mitä käytit rahkana? Rahkaa on täällä kova ikävä enkä ole itse keksinyt sopivaa korviketta. Hyvää loppupääsiäistä vielä!

    ReplyDelete
  2. Raita, minullakin tulee rahkaa ikävä! Eihän tämä siis ihan aitoa rahkapiirakkaa ollut, mutta hyvin samanlaista saa tehtyä jogurtin ja kerman sekoituksesta - intialainen jogurtti kun on aika tönkköä, vähän kuin rahka. Nilgiris-kaupan kuohukerma (double cream) on hieman hapanta, joten se (vaahdotettuna) yhdistettynä dahiin toimii ihan OK. Aivan ihana pääsiäisherkku! Hyvää pääsiäistä teillekin :)

    ReplyDelete
  3. Myöhäiset pääsiäisen toivottelut täältäkin! :)

    ReplyDelete