Sunday, April 10, 2011

Tunnustus ja kysely

Suurkiitos Intia-fanittajakollegalleni Phedralle, jolta sain tällaisen ihanan tunnustuksen.

Tunnustuksen saajan tulee vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle.

Kysymykset kuuluvat näin:

1. Koska aloitit blogin? Aloitin bloggaamisen heinäkuussa 2008 eli kohta tulee jo kolme vuotta täyteen! Smile Hävettää ihan katsella niitä ensimmäisia surkeita postauksia.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee? Enimmäkseen intialaisen kasvisruoan laittoa, mutta myös silloin tällöin intialaista kulttuuria ja muita kotiin liittyviä aiheita, kuten sisustusta sekä askartelua.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden? En usko, että kovin moni bloggaaja kirjoittaa suomeksi intialaisesta vinkkelistä käsin.

4. Mikä sai sinuta aloittamaan blogin kirjoittamisen? Halu jakaa reseptejäni muiden kasvisruokafanien kanssa. Miksi antaa pölyttyä kansioiden välissä kun voi tuoda niillä iloa muidenkin elämään?

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? En ole kovinkaan hyvä valokuvaaja ja haluaisin osata ottaa parempia kuvia. Valitettavasti kärsivällisyys ei riitä – varsinkaan, kun on nälkä ja ruoka jäähtyy!

 

Laitan tunnustuksen takaisin ihanalle Phedralle ja myös seuraaville hienoille blogeille, ei missään tärkeysjärjestyksessä:

1) Benvenuti Al Sud

2) Bollywood

3) Italiansalaatti

4) Kanelibasilika

5) Sitruunaruoho

6 comments:

 1. Kiva kun sinäkin tähän kyselyyn vastasit:) Blogisi on täynnä tosi hyviä intialaisia ohjeita,kuin intialainen keittokirja:)

  ReplyDelete
 2. Yaelian, kiitos... tämä toimii minullekin eräänlaisena keittokirjana :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa, kiitos miljoonasti tunnustuksesta!! :D On mukava lukea vastauksiasi kysymyksiin! Postaan omat vastaukseni heti kun pystyn!! (Perheessä on pääsiäisenä kahdet hautajaiset, joten en lähiaikoina ehdi keskittyä paljon blogiin, mutta vastaan tunnustukseesi heti kun voin!) Kiitos vielä tosi paljon! :) Tuo keittokirja-juttu on muuten totta, minäkin käytän blogia reseptikirjana - maailman kätevin tapa laittaa ohjeet muistiin! Oikein mukavaa alkuviikkoa Intiaan!!

  ReplyDelete
 4. Wautsi! Kiitos kovasti tunnustuksesta. Ihan hassua, kun jotenkin sitä ajattelee, että blogi on vaan meidän reseptikirja. Ettei sitä kukaan lue. Hih. Tää oli meille eka tunnustus ikinä :) Kunhan sopiva hetki tulee, niin vastaamme kysymyksiin. Terveisiä Intiaan!

  ReplyDelete
 5. Kiitos paljon tunnustuksesta! <3 Laitoin sen blogiini yhdessä vastausten kera :)

  ReplyDelete
 6. Hauskaa viikkoa sinullekin, Italiansalaatti!

  Kanelibasilika, minä ainakin seuraan teidän blogianne Readerissä, että kyllä niitä lukijoita varmasti on, vaikka hiljaisia ovatkin :) Jatkakaa samaan malliin.

  Reetta, käväisinkin jo lukemassa :) Suomen ykkös-Bollywoodblogissa hehe!

  ReplyDelete