Wednesday, November 3, 2010

Kylpyhuoneiden sisustusta

Nyt kun olette nähneet jo parvekkeita lukuunottamatta muihiin huoneisiimme, ovat enää kylpyhuoneet vilkaisua vailla.

Meidän asunnossamme, jossa on kaksi makuuhuonetta, on myös intialaiseen tapaan kaksi kylpyhuonetta. Yksi kylpyhuoneista on liitetty isäntäväen makuuhuoneeseen, ja toinen on vierasmakuuhuonetta vastapäätä. Ovi aukeaa turkoosin sävyiseen en-suite kylpyhuoneeseen. Oveen olen kiinnittänyt mieheltäni saamia kissapeilejä.

newhouse 005

Kuten näkyy, tykkään sisustella sävy sävyyn…Suihkuverhon ja pikkukorit olemme tuoneet Ikeasta. Oi, tulisipa Intiaankin Ikea!Toinen kylpyhuoneemme on sävyltään kananmunankeltainen. Ruskean korin viimeistelin anopin kanssa ja säilytän siinä wc-paperirullia.Pidän lavuaarien kreikkalaistyylisistä olkakiven muotoisista jaloista. Tarkkasilmäinen bongaa pienen Aalto-maljakon, joka on tällä välillä jo tosin vaihtanut paikkaa.


Yksi erikoisuus näissä kylpyhuoneissa on: Intiassa harvinaiset yhdistelmähanat, joista saa todellakin kääntäen sekä kylmää että lämmintä vettä. Mitä luksusta, hihhih!

5 comments:

 1. Kaunista on. Minusta sävy sävyyn sisustus on kiva ja rauhallinen, vaikka olisikin värejä.

  ReplyDelete
 2. Tuo turkoosinvärinen kylppäri on nätin värinen.Monessa asunnossa täälläkin on master bedroomin yhteydessä oma kylppäri,sen toisen lisäksi.Kun asuin eksän kanssa täällä 2003-2004,asunnossamme oli sillai,ja niinpä toinen oli eksän ja toinen minun kylppäri...

  ReplyDelete
 3. Kiitos, Minna.

  Yaelian, minäkin pidän turkoosista kovasti! Hassu tuo järjestely, että omat kylppärit...!!!

  ReplyDelete
 4. Rakastan turkoosia väriä! Todella upeasti sisustettu! Huomasin muuten että teillä on vessapaperia. Heitättekö käytetyt vessapaperit roskikseen vai vessanpönttöön? Millaiset putkistot siellä on?

  ReplyDelete
 5. Kiitos, Reetta :)

  Wc-paperia eivät monetkaan Intiassa käytä. Onneksi meillä on ihan ok putkistot, että voi laittaa ihan pönttöön. Hirvittää ajatus haisevasta roskiksesta... :-O

  ReplyDelete