Thursday, November 18, 2010

Ensimmäinen satsi joulukortteja

Aloitin joulukorttien teon. Tällä kertaa sain inspiraatiota Minna Immosen näteistä joulukuvista, jotka löysin joululauluvihkosesta. En ole kovin hyvä kuvaamaan näitä, joten ne näyttävät luonnossa (toivottavasti) paremmilta kuin kuvissa. Kivaa hommaa!

Amaryllis

 

Paketin avaaminen

Punatulkku lumisateessa

Pieni piparileipuri

Pikkutonttujen musiikkihetki

10 comments:

 1. Tosi kivoja kortteja olet tehnyt! :)

  ReplyDelete
 2. Ihastuttavat! Ja nuo Immosen kuvat ovat niin herttaisia:-)

  ReplyDelete
 3. :-) Kaunista miten rakennat joulun sinne. Sen parhaat asiat, ja mahdollisuudet luovuuteen. Täällä Suomessa ihmiset vaan helposti täyttävät kämppänsä krääsällä ja ostosten teko on joulun todellinen sanoma.

  ReplyDelete
 4. Kauniita kortteja! Meillä on Hilman kanssa korttitalkoot ensi viikonloppuna.

  ReplyDelete
 5. Ihania kortteja!! :) Mä olen varsinainen jouluihminen, ja tänään kuuntelin jo ekaa kertaa joululauluja - niistä tulee niin kiva tunnelma! :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Laura :)

  Yaelian, kiitos - itsekin pidän noista Immosen kuvista. Hänen kotisivultaan löytyy kovasti kivoja tuotteita myös.

  Natalia, minulle tärkeätä joulussa onkin juuri koristelu, askartelu, joulun tunnelman luominen kotona... jouluruoat ja läheisten kanssa oleminen tietysti kuuluvat asiaan. Joululahjat kuuluvat meidänkin jouluun, mutta ne ovat vain osa kokonaisuutta :)

  Kiitos Suzhouren. Laittakaapa teidänkin kortteja blogiin!

  Italiansalaatti, kiitokset. Minustakin joululaulut ovat ihania tunnelman luojia.

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania kortteja! Itse tehdyissä korteissa on aina palanen sydäntä mukana. :-)

  Tuli mieleen, että voisin itsekin askarrella joulukortteja, ja siitä taas tuli mieleen pari kysymystä... Millaisesta kaupasta olet löytänyt noita askartelutarvikkeita? Olen yrittänyt katsella niitä kirjakaupoista, mutta ainakaan mun silmääni ei ole osunut oikein mitään. Entä milloin olet yleensä lähettänyt kortit, että ne kerkeäisivät ennen joulua perille?

  ReplyDelete
 8. Kiitos Hippu ja kiva kun kommentoit pitkästä aikaa :)

  Itse keräilen askartelutarvikkeita ties mistä. Täällä Bangaloressa on muutama askarteluun erikoistunut kauppa, joista löytyy kaikenlaista, mutta ne ovat verrattain kalliita. Basaarien stationery-kaupoista löytyy ihan hienoja kartonkeja ja papereita, ja paikallisista fancy store - kaupoista saa nauhoja ja paljetteja. Tuon toki Suomesta ja ulkomailta aina jotain, kun siellä olen käymässä, ja sitten otan talteen näteimmät vanhat lahjapaperit, kankaat, napit, ja ihan kaikkea mahdollista, mitä mieleen juolahtaa.

  Lähetän kortit yleensä n. 3 viikkoa ajoissa joulupostia silmälläpitäen. Eli joulukuun alussa.

  ReplyDelete
 9. Kiitos vinkeistä! Hyderabadissa tuskin mitään askarteluliikkeitä on, mutta noita stationery- ja fancy store -kauppoja kyllä löytyy! Nyt vaan ideoimaan... :-)

  ReplyDelete
 10. Kauniita ja tunnelmallisia!:)

  ReplyDelete