Juustopallot ovat tosi kiva illanistujaisnaposteltava ja maistuvat kaikille.
Tarvitset:
- 1 ½ dl juustoa
- 1/2 dl korppujauhoa
- 2 perunaa
- 2 rkl maissijauhoa
Mausteita:
- 1 tl chilijauhetta
- 1 tl garam masalaa
- Maun mukaan suolaa
- Öljyä
Valmistelut:
- Keitä perunat pehmeiksi ja soseuta ne haarukalla.
- Raasta juusto hienoksi raasteeksi.
Valmistus:
- Sekoita astiassa juustoraaste, perunasose, korppujauho, maissijauho sekä mausteet,
- Muodosta taikinasta lihapullien kokoisia palloja. Jos taikinasta ei saa muodostettua palloja, voi lisätä hieman sulaa voita, joka kiinteyttää taikinaa.
- Lämmitä runsaasti öljyä kasarissa. Kun öljy on kuumaa, tiputa pallot varovasti öljyyn reikäkauhalla 3-4 palloa kerrallaan. Paista hetken aikaa, kunnes pallot ovat ruskeita.
- Valuta pallot reikäkauhalla, ja nosta ne talouspaperin päälle valumaan.
- Tarjoa kuumana ketsupin tms. dipin kera.
Hei! Olen jo jonkin aikaa seurannut hurmaavaaa blogiasi, pidän valtavasti intialaisesta ruuasta ja syön paljon kasvisruokaa. Asun (ja kokkaan) itse Italiassa, mistä kirjoitan omassa blogissani - sitä kokkaat missä asut :). Intialaisen ruuan kokkaamista täällä rajoittaa mausteiden huono löytyvyys, yleensä haalin kuivattuja mausteita mukaani Suomessa käydessäni, mutta esim. tuore korianteri on täällä meillä päin muisto vain....Tämä resepti näytää todella hyvältä ja just sopivalta kesän viimeisiin illanistujaisiin! Paljon terveisiä Italiasta! :)
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteHeipä hei! Kiva, kun eksyit blogiini :) Harmi, ettei sieltä löydy mausteita helposti... täällä taas harmittaa, kun italialaiset ainekset, kuten basilika, pinjansiemenet jne. on harvinaisia.
ReplyDeleteNämä vaikuttaa tosi ihanilta!:P
ReplyDelete