Intialaisittain marinoidut juusto-kasvisvartaat.
Tarvitset:
- 500g paneer-juustoa (voi korvata Valion kotijuustolla)
- 4 tomaattia
- 4 sipulia
- 4 vihreää paprikaa
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- 2 rkl korianterinlehtiä
- 2 rkl mintunlehtiä
- 2 tl chilijauhetta
- 2 tl suolaa
Valmistelut:
- Viipaloi vihannekset veneen muotoisiksi paloiksi.
- Silppua yrtit hienoksi silpuksi.
- Sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin yhteen, ja marinoi n. 4 tunnin ajan.
Valmistus:
- Pujota marinoidut kasvikset cocktail-tikkuihin seuraavassa järjestyksessä: sipuli-paneer-tomaatti-paprika.
- Aseta kasvistikut joko uuninritilälle tai (mieluummin) grilliin, ja paista niitä 250 asteessa n. 18 min. ajan. Käännä tikkuja puolivälissä.
- Tarjoa kuumina snackeinä esim. drinkkien kera.
Vesi herahtaa kielelle, kun lukee näitä ohjeita. Mietin juuri illanistujaisia ja nämä ohjeet vaikuttavat oikein mainioille.. :)
ReplyDelete