Thursday, August 26, 2010

Paneer Tikka

Paneertikka

Intialaisittain marinoidut juusto-kasvisvartaat.

Tarvitset:

  • 500g paneer-juustoa (voi korvata Valion kotijuustolla)
  • 4 tomaattia
  • 4 sipulia
  • 4 vihreää paprikaa
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl korianterinlehtiä
  • 2 rkl mintunlehtiä
  • 2 tl chilijauhetta
  • 2 tl suolaa

Valmistelut:

  • Viipaloi vihannekset veneen muotoisiksi paloiksi.
  • Silppua yrtit hienoksi silpuksi.
  • Sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin yhteen, ja marinoi n. 4 tunnin ajan.

Valmistus:

  • Pujota marinoidut kasvikset cocktail-tikkuihin seuraavassa järjestyksessä: sipuli-paneer-tomaatti-paprika.
  • Aseta kasvistikut joko uuninritilälle tai (mieluummin) grilliin, ja paista niitä 250 asteessa n. 18 min. ajan. Käännä tikkuja puolivälissä.
  • Tarjoa kuumina snackeinä esim. drinkkien kera.

1 comment:

  1. Vesi herahtaa kielelle, kun lukee näitä ohjeita. Mietin juuri illanistujaisia ja nämä ohjeet vaikuttavat oikein mainioille.. :)

    ReplyDelete