Tuesday, December 7, 2010

Anywhere TV

anywheretv

Nyt pitääkin tehdä tällainen ilmoitusluontoinen asia kaikille ulkosuomalaisille… olen juuri tutustunut uskomattomaan Anywhere TV-sivuun, josta ulkomailta pääsee katsomaan kaikkia Suomen TV-kanavia ilmaiseksi. Kokeilin tätä juuri, ja sehän toimi kuin kauko-ohjaimella kanavaa vaihtaen!

Kunhan olisi tajunnut eilen, niin olisi voinut katsella linnan juhlia…

8 comments:

 1. Olen usein käyttänyt Anywhere.tv;tä, mutta nykyään mun koneeni on niin ongelmallinen,että "kaatuu" aina kun on jotain videota tai sellaista päällä,Eilen näkyi linnan juhlat myös Yle.fi:n sivuilta.

  ReplyDelete
 2. Ahaa, kuinka kauan tuo sivu on ollut pystyssä? Meillä toimii ainakin tänään hyvin, kun netti on nopealla päällä ja sähkökatkosta ei ole. Toivon vaan, ettei tämä tule maksulliseksi pian!

  Minäkin katselin juhlia Areenasta, mutta siellä oli vain pätkiä.

  ReplyDelete
 3. Vau, kuulostaa hyvältä, vähän liiankin hyvältä ollakseen totta! Täytyy rekisteröityä ja perehtyä tuohon. Tosin meillä on niin surkea nettiyhteys videoiden ja sen sellaisten katselua ajatellen, että katselu ei useinkaan ole onnistunut, kun kuva pätkii niin pahasti. Toivottavasti tällä näkyisi edes jotain. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
 4. Onpas mukava nettipalvelu tuollainen! Varmasti kiva katsella välillä kotimaan ohjelmia.:)

  ReplyDelete
 5. Hippu, niin onkin! Siksi epäilenkin, että tämä on pilotti, joka pian muuttuu maksulliseksi. No, nautitaan tästä niin kauan kuin se kestää!

  KMSU, niin onkin! Paikallinen TV mättää.

  Italiansalaatti, toivottavasti teilläkin toimii :)

  ReplyDelete
 6. Toivottavasti ei muuttuisi maksulliseksi! :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos vinkista! Sairaslomapaivat on pelastettu, kiitos sinulle siita! :)

  ReplyDelete