Monday, July 11, 2011

Kasvispyttipannu

Pyttipannusta ei millään saa kiinnostavaa tarinaa aikaiseksi. Junttiruokaa mitä junttiruokaa!

Ennen kauppaan lähtöä jääkaapissa oli jäljellä pari perunaa ja pari porkkanaa, ja niistä sain aikaiseksi pyttipannun. Proteiinipläjäys tuli pyttäriin paneer-juustosta – halloumi sopisi tähän myös varmasti erittäin hyvin.

Tarvitset:

  • 4 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 200g paneeria
  • Öljyä
  • Grillausmaustetta
  • Paprikamaustetta
  • Suolaa ja pippuria

Valmistelut:

  • Silppua sipuli pieneksi silpuksi.
  • Leikkaa perunat, porkkanat ja paneer pieniksi kuutioiksi.

Valmistus:

  • Lämmitä öljy pannulla.
  • Ruskista sipulisilppu kevyesti.
  • Lisää peruna- ja porkkanakuutiot. Hauduta matalalla lämmöllä n. 15 min. ajan, kunnes kasvikset ovat kypsyneet. Lisää tarvittaessa tilkka vettä haudutuksen aikana.
  • Lisää lopuksi paneerkuutiot ja mausta makusi mukaan.
  • Kääntele hetken aikaa, ja nauti esim. ketsupin kera.
  • (Päälle voi halutessaan läjäyttää paistetun kananmunan).

2 comments:

  1. Halloumiversiona tämä junttiruoka maistui meille oikein hyvin. Sipulin vihreitä varsia laitoin vielä oikein runsaasti sekaan.

    ReplyDelete
  2. Hehe, hauska kuulla, että junttiruoka maistui! Alkoikin heti tehdä mieli halloumia. Sipulin varret tuo varmasti ihanaa rapeutta tähän ruokaan.

    ReplyDelete