Friday, July 15, 2011

3 vuotta Garam Masalaa

Jäi näissä perhekuvioissa melkein huomaamatta, että Garam Masalahan täytti 1.7. kolme vuotta! Aika kauan on tullut pidettyä tätä blogia, josta on tullut tärkeä osa elämääni.

Jonkin verran olen miettinyt tässä blogin kohtaloa. Raskauden aikana ei ole jaksanut postitella samaan tahtiin kuin aikaisemmin, ja pienen vauvan kanssa tahti varmaankin hidastuu. Täällä on ainakin kommenttien vähyyden perusteella ollut aika hiljaista jo jonkin aikaa, joten vähän tässä mietityttää, jatkaisiko sitä bloginpitoa vai postittelisiko edelleenkin vähän harvempaan tahtiin…

Viime aikoina olen etsiskellyt ahkerasti vähän terveellisempiä syötäviä, ettei vaan raskauden aikana sokeriarvot ja paino ammu ylös. Kaupan valmiissa välipaloissa on usein liikaa lisäaineita ja sokeria, joten välipalat on parempi valmistaa kotioloissa. Paikallislehdistä löysin pari kivaa reseptiä, joita kokeilin tänään. Postitan nämä tänne blogiinkin.

            Appelsiiniset aamiaismuffinit           

Kotitekoiset myslipatukat

28 comments:

 1. Toivottavasti jatkat vaikka harvempaan tahtiin. Me ei aina kommentoida, mutta lueskellaan kyllä :) Erityisesti mangoisia makeita reseptejä kaivattais näin kesällä!

  ReplyDelete
 2. Olen vasta vähän aikaa seuraillut blogiasi, mutta älä lopeta! Suurin osa seuraamistani ruokablogeista on englanniksi, joten on virkistävää lukea suomeksi ja vielä intialaisesta ruuasta. Eli kyllä täällä luetaan, vaikkakin hiljaisuudessa.

  ReplyDelete
 3. Olisi kovin kivaa, jos jatkaisit blogittamista, vaikkakin harvemmin. <3 Itse olen ollut kesälomalla ja oikeastaan kaikkien blogien luku on jäänyt minimiin.

  Komppaan anonyymiä. On virkistävää päästä lukemaan intialaisesta ruuasta suomeksi. Monet intialaiset ruokakirjat ovat suunnattu intialaisille/brittiläisille, joten niiden lukeminen on välistä hyvin haastavaa. Suomalaisiin intialaisiin ruokakirjoihin en suostu koskemaan, koska niistä on unohdettu puolet mausteista pois. Hyvin autenttista. :/

  ReplyDelete
 4. Paljon onnea 3-vuotiaalle blogillesi. Olen täällä käynyt jo vaikka kuinka kauan ja aina tykännyt.Toivottavasti jaksat jatkossa ainakin joskus tänne jotain laittaa,sillä reseptisi ovat aina hyviä.

  ReplyDelete
 5. Stormby, muutaman makean mangoreseptin olen jo laittanutkin (juustokakku, smoothie, mangomehu, mangosundae)... katsotaan vielä, jos tulee jotain mieleen :)

  Anonyymi, mukavaa kuulla, että viihdyt täällä. Sen takia olen tätä blogia suomeksi pitänytkin, koska englanniksi näitä blogeja on jo niin monia mutta suomeksi vähemmän...

  Reetta, huomasinkin, että kuumina kesäpäivinä ihmiset ovat lueskelleet blogia vähemmän! Hehe, täällä Intiassa tilanne on varmaan päinvastoin.

  Kiitos kauniista sanoistasi, Yaelian :)

  ReplyDelete
 6. Minäkin olen aika vähän aikaa blogiasi lueskellut, toivottavasti jatkat vaikka harvemmallakin päivittelyllä.

  Muffinit ja myslipatukat näyttävät herkullisilta!

  Onnea blogisynttäreiden johdosta! :)

  ReplyDelete
 7. Onnea blogillesi!

  Älä ihmeessä lopeta kirjoittamista. Löysin blogisi vähän aikaa sitten, joten toivon, että jatkat kirjoittamista...

  Yllättävää on, miten paljon aikaa ja energiaa vie raskaus ja kohta sinulla pieni vauva, mutta uskon kuitenkin, että jaksat kirjoittaa tänne - vaikka sitten harvemmin - ainakin toivon niin.

  Marjut

  ReplyDelete
 8. Kiitoksia, Marika!

  Marjut, kiitos kannustuksesta :)

  Hauska kuulla uusista lukijoista!

  ReplyDelete
 9. Hei, älä lopeta bloggaamista! Minä käynt täällä lueskelemassa uudet kuulumiset mutta en aina tule kirjoittaneeksi kommenttia :(
  Alkuun kuitenkin pieni vauva nukkuu ja syö...olisi kiva kuulla nii ruoka kuin vauva juttujakin vaikka vähän harvemminkin postattuna :)

  ReplyDelete
 10. Phedra, katsellaan sitten jos vaikka jutut muuttuisivat hieman vauvan myötä :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos ihanasta blogistasi. Luen sitä todella usein, mutta olen todella huono kommentoimaan. Ja kiitos mahtavista resepteistä, todella herkullisia, nam! Toivottavasti saan jatkaa blogisi lukemista jatkossakin, joten älä vaan lopeta sen pitämistä kokonaan :) -Sari

  ReplyDelete
 12. Ma olen myos huono kommentoimaan, mutta seuraan kuitenkin, ja toivon etta jatkaisit blogia edelleen =)

  ReplyDelete
 13. Kiva, kun kommentoit pitkästä aikaa Stello :)

  ReplyDelete
 14. Onnea blogille ja onnea odotukseen! Syötteenlukijan kautta vilkaisen aina, mutta kommentoin harvoin. :)

  ReplyDelete
 15. Voi, myöhästyneet onnittelut kolmevuotiaalle! Jatka ihmeessä postailua, vaikka sitten harvemminkin, jos vain innostusta ja aikaa riittää. :-)

  ReplyDelete
 16. Kiitos, Hippu! Katsellaan nyt :)

  ReplyDelete
 17. Paljon onnea! Olen kauhean laiska kommentoija mutta ahkera lukija, ja ruokasi ovat ihania, joten kiva jos jaksat jatkaa :)

  ReplyDelete
 18. Statisti, tervetuloa lukemaan!

  ReplyDelete
 19. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että pienen vauvan kanssa ruuanlaitto ja blogin kirjoittelu tuntuu melkein rentouttavalta vastapainolta. Postaukset on meilläkin harventuneet, mutta suosittelen jatkamaan. Sen lisäksi, että mielellämme luemme ohjeitasi :)

  Kesälomalla ei oo tullu luettua muiden blogeja, joten jälkikäteen onnea blogin synttäreistä ja tsemppiä raskauteen. Onko vielä pitkä aika H-hetkeen?

  ReplyDelete
 20. Kanelibasilika, kiitos onnitteluista ja motivoinnista :) Voit olla oikeassa tuosta vastapainosta...

  2kk aikaa laskettuun aikaan, eli lokakuun alussa tulee varmaankin pieni tauko näihin hommiin.

  ReplyDelete
 21. Paljon onnea 3-vuotiaalle! :) Älä vaan missään nimessä lopeta bloggaamista, tee sitä niinkuin itsestäsi hyvältä tuntuu - eli vaikka harvakseltaan. Ihana blogi, eikä tämmöisiä ohjeita mistään muualta löydy!

  Olen itsekin huomannut, että blogissa kommentteja ei enää tule, vaikka kävijämittari raksuttaakin isoja lukuja. Veikkaan, että blogeja on niin paljon ettei ihmiset tee muuta kuin selaa läpi. On omallakin kohdalla ollut melkein lopettaminen käsillä, oli puoli vuotta tosi hiljaistakin yhdessä vaiheessa työ- ja koulukiireiden kautta mutta sitten löytyi taas uutta puhtia... :) Onneksi, koska rakas harrastus tämä on.

  Tsemppiä loppuraskauteen!

  ReplyDelete
 22. Cebic, kiitos kauniista sanoistasi :) Bloggailussa on tosiaan vilkkaampia ja hiljaisempia kausia, mutta olisi kiva pitää blogia yllä vaikka sitten harvakseltaan. Tuntuisi jotenkin oudolta, jos ei olisi blogia ollenkaan...

  ReplyDelete
 23. Älä nyt hyvä ihminen lopeta, minä vasta löysin blogisi!

  Sitä paitsi Suomessa on nyt kesä ja ihmiset käy harvemmin lukemassa blogeja. Omanikin eli hiljaiseloa koko heinäkuun.

  ReplyDelete
 24. Tervetuloa lukemaan, Seija! Voi olla, kuten sanot, että suomalaiset viettävät tällä hetkellä enemmän aikaa ulkosalla kuin kotona surffaillen. Minulla taas on loma meneillään (keskellä sadekautta), eli enemmän aikaa blogistella ;-)

  ReplyDelete
 25. Onnea lapsukaisen johdosta <3 Jos päätät lopettaa bloggaamisen (jota en toivo missään nimessä!) niin ole kiltti ja älä poista blogiasi, sillä täällä on niin mahtavia reseptejä että kuola valuu aina jo lukiessa :D

  ReplyDelete
 26. Kiitos NJJ! En aio poistaa blogiani, ja yritän välillä laittaa uusia reseptejäkin sikäli kun vaan ehdin :)

  ReplyDelete