No niin, nyt on aika äänestyksen ja arvonnan.
Intiassa valmistetaan ja käytetään kovasti teräsastioita, ja koska teräs on viime vuosina ollut suosittua myös suomalaisessa keittiösisustuksessa, arvon kaikkien äänestäneiden kesken palkinnoksi kaksi teräksestä valmistettua keittiövälinettä:
Öljypullon sekä vesitermarin, joka pitää kuumana kesäpäivänä veden ihanan viileänä.
Avattuna ne näyttävät tältä:
Parin viime viikon ajan olen postannut blogiini uudestaan vanhan blogini reseptejä, joita on etsitty, luettu ja kommentoitu kovasti. Nyt pyytäisin teitä valitsemaan näistä resepteistä suosikkinne.
Arvontaan voitte osallistua äänestämällä näistä resepteistä mieleistänne vastaamalla tähän postaukseen. Kandidaatit ovat:
1) Palak Paneer
3) Dhal
4) Naan
5) Lassi
Ei muuta kuin äänestämään – osallistukaa kaikki kynnelle kykenevät arvontaan!
Onnea vastanneille!
Arvonta-aika on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille!
Pakko kyllä kokeilla! Nuo näyttää niin hienoilta. Kyllä se naan taitaisi noista kuitenkin suosikki olla.. vaikka haluttaisi maistaa kaikkia! joo.. ja ilman sitä korianteria tietenkin. hihii!
ReplyDeleteTaistelee naanin ja pakoroiden välillä... Ja päätyy pakoroihin (varsinkin jos niihin käytetään ohkaisia munakoisosiivuja... Aah).
ReplyDeletePakorat saa äänen minulta :)
Ma en ole kokeillut noista mitaan (tosin toivon joskus kokeilevani, kun on taas oma keittio kaytossa), mutta Naan on listaykkoseni =)
ReplyDeleteNaan on suosikkini!
ReplyDeleteNaan on suosikkini
ReplyDeletePalak Paneer ehdottomasti.
ReplyDeleteDhal!
ReplyDeleteNaan on namia. ^^
ReplyDeletekaikki on niin hyviä, mutta kasvispakorat saavat minun ääneni :)
ReplyDeleteKivan näköiset palkinnot:) Nuo pakorat ovat suosikkejani tästä listasta:)
ReplyDeleteKyllä se naanleipä on ykkönen, vaikka kaikki on herkullisen oloisia!
ReplyDeletePäivi
Palak Paneer, ehdottomasti :)
ReplyDeleteTerkuin Piiku
Pakko sanoa myös Naan. Mä himiöin noita sun palkintoja, varsinkin vesitermaria!
ReplyDeleteIhania reseptejä kaikki! :)
ReplyDeleteYllä mainituista on pakko valita palak paneer. Tosin paneerin tilalla me aina käytetään aloota, laktoosivammani takia. Aina kun joku ystävistäni haluaa tehdä palak paneeria, suosittelen tulemaan tänne blogiisi. Resepti on ollut kovassa käytössä. :)
Heips Anna! Tuollainen vesitermari olis kätevä täälläkin ;) (toivottavasti miehesi reissun aikaan oli hyvät säät, nyt on satanut pari päivää putkeen)
ReplyDeleteOma suosikkini noista on tomaattiriisi (ja ainoa, jonka noista resepteistä olen tähän mennessä kokeillut, ekstramausteilla;)
Äänestän naaniasi! Slurps :) Meidän piti tosin muistaakseni lisätä nestettä ennen kuin resepti toimi mutta voihan olla että teimme jotain väärin.
ReplyDeletePalak paneer on ehdotonta herkkuani!
ReplyDeleteMenen nyt vähän vastavirtaan ja äänestän tomaattiriisiä! Hyvää sellaisenaan, mutta sopii myös lisäkkeeksi, jos kaipaa jotain vähän eksoottisempaa.
ReplyDeleteKaikki ovat varmasti ihania, mutta Palak paneer on ikisuosikkini, ja olen todella iloinen siitä että törmäsin reseptiin (ja sitä myöten koko blogiisi). Vielä en ole uskaltanut itse kokeilla, mutta forwardasin reseptin kyllä puolisolle, siinä toivossa että hän päättäisi joskus minua ruualla ilahduttaa.
ReplyDeleteKiitos mahtavasta blogista!
t. Merja
Saattaisin äänestää lassia, koska se on niin hyvää, mutta laktoosi-intolerantikkona äänestän kuitenkin dhalia, koska pidän linsseistä niin hirveän paljon! Ihana resepti! (kuten kaikki muutkin, itse asiassa...)
ReplyDeleteVaikea valinta kun kaikki on varmasti herkullisia, mutta vastaan naan :)
ReplyDeleteMinerva
Palak paneer! Muutkin näyttävät ihanilta.
ReplyDeletePaula
Täytyy sanoa että tuo Tomaattiriisi saa mun ääneni. Varmasti hyvinkin käyttökelpoinen ja helposti jokaipäiväiseen ruokailuun integroituva. Naan-leipä ja Lassi houkuttelivat myös kokeilemaan!
ReplyDeleteKokeillut noista olen vain naan-leipää, joten vastaan sen. Mutta kaikki ovat varmasti hyviä. Sillä eihän intialainen ruoka voi olla kuin hyvää :D
ReplyDeleteKaikki vaikuttavat hyviltä, mutta suosikiksi taidan minäkin valita naan-leivän, koska se on kaikkein tutuin.:) Näitä reseptejäsi täytyisi kyllä alkaa ihan toden teolla testaamaan, kun intialainen ruoka kiinnostaa. Tekisi hyvää avartaa makumaailmaa.;)
ReplyDeletePakorat tältä listalta, vaikka siis monta suosikkia näkyy listalla olevan.
ReplyDeleteäänestän Lassia,koska sitä olen joskus ohjeellasi tehnytkin =)
ReplyDeleteNaan leipä on ehdottomasti suosikkini! Ja blogissani on jotain sinulle ;)
ReplyDeleteNaanleipä on ehdoton suosikki! Hyvän makuinen ja helppotekoinen! Muuten en kovinkaan hyvin tunne intialaista ruokaa. Reseptejäsi kuitenkin luen aina mielenkiinnolla!
ReplyDeleteokei, nyt peukut pystyyn. Mähän siis tykkään noista kaikista. mutta paras ykkönen on pakorat ja samat sanat kuin suzhouren että munakoison kanssa parasta! eli PAKORAT
ReplyDeleteRiisin suurena ystävänä vastaan, että tomaattiriisi. Näyttää niin herkulliselta.
ReplyDeleteNaan leipä miehen tiellä pitää, sanoo mies, joka kannattaa sitä ja minä tietysti kuitenkin eniten tykkään dahlista - linssiruoat ovat hyviä!
ReplyDeleteKiitos mukavista postauksista.
Dhal! Nam!
ReplyDeleteNaan :)
ReplyDeleteDal on olevinaan niin helppo, mutta ah miten on vaikeaa saada makuja tasapainoon niin, että maistuu (ja tuoksuu ;-) Intialta. Tämän suosikkireseptin kautta eksyin siis blogiisi. Miehen suosikki on palakpaner, mutta siltähän ei nyt kysytäkään vaikka tosi toimiva resepti sekin.
ReplyDelete- Susa -