Tuesday, March 29, 2011

Äänestys ja arvonta!

No niin, nyt on aika äänestyksen ja arvonnan.

Intiassa valmistetaan ja käytetään kovasti teräsastioita, ja koska teräs on viime vuosina ollut suosittua myös suomalaisessa keittiösisustuksessa, arvon kaikkien äänestäneiden kesken palkinnoksi kaksi teräksestä valmistettua keittiövälinettä:

Öljypullon sekä vesitermarin, joka pitää kuumana kesäpäivänä veden ihanan viileänä.

Avattuna ne näyttävät tältä:

Parin viime viikon ajan olen postannut blogiini uudestaan vanhan blogini reseptejä, joita on etsitty, luettu ja kommentoitu kovasti. Nyt pyytäisin teitä valitsemaan näistä resepteistä suosikkinne.

Arvontaan voitte osallistua äänestämällä näistä resepteistä mieleistänne vastaamalla tähän postaukseen. Kandidaatit ovat:

1) Palak Paneer

PalakPaneer

2) Vegetable Pulao

3) Dhal

4) Naan

5) Lassi

6) Tomaattiriisi

Tomaattiriisi

7) Kasvispakorat

 

Ei muuta kuin äänestämään – osallistukaa kaikki kynnelle kykenevät arvontaan!

Onnea vastanneille!

Arvonta-aika on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille!

35 comments:

 1. Pakko kyllä kokeilla! Nuo näyttää niin hienoilta. Kyllä se naan taitaisi noista kuitenkin suosikki olla.. vaikka haluttaisi maistaa kaikkia! joo.. ja ilman sitä korianteria tietenkin. hihii!

  ReplyDelete
 2. Taistelee naanin ja pakoroiden välillä... Ja päätyy pakoroihin (varsinkin jos niihin käytetään ohkaisia munakoisosiivuja... Aah).

  Pakorat saa äänen minulta :)

  ReplyDelete
 3. Ma en ole kokeillut noista mitaan (tosin toivon joskus kokeilevani, kun on taas oma keittio kaytossa), mutta Naan on listaykkoseni =)

  ReplyDelete
 4. kaikki on niin hyviä, mutta kasvispakorat saavat minun ääneni :)

  ReplyDelete
 5. Kivan näköiset palkinnot:) Nuo pakorat ovat suosikkejani tästä listasta:)

  ReplyDelete
 6. Kyllä se naanleipä on ykkönen, vaikka kaikki on herkullisen oloisia!

  Päivi

  ReplyDelete
 7. Palak Paneer, ehdottomasti :)

  Terkuin Piiku

  ReplyDelete
 8. Pakko sanoa myös Naan. Mä himiöin noita sun palkintoja, varsinkin vesitermaria!

  ReplyDelete
 9. Ihania reseptejä kaikki! :)
  Yllä mainituista on pakko valita palak paneer. Tosin paneerin tilalla me aina käytetään aloota, laktoosivammani takia. Aina kun joku ystävistäni haluaa tehdä palak paneeria, suosittelen tulemaan tänne blogiisi. Resepti on ollut kovassa käytössä. :)

  ReplyDelete
 10. Heips Anna! Tuollainen vesitermari olis kätevä täälläkin ;) (toivottavasti miehesi reissun aikaan oli hyvät säät, nyt on satanut pari päivää putkeen)
  Oma suosikkini noista on tomaattiriisi (ja ainoa, jonka noista resepteistä olen tähän mennessä kokeillut, ekstramausteilla;)

  ReplyDelete
 11. Äänestän naaniasi! Slurps :) Meidän piti tosin muistaakseni lisätä nestettä ennen kuin resepti toimi mutta voihan olla että teimme jotain väärin.

  ReplyDelete
 12. Palak paneer on ehdotonta herkkuani!

  ReplyDelete
 13. Menen nyt vähän vastavirtaan ja äänestän tomaattiriisiä! Hyvää sellaisenaan, mutta sopii myös lisäkkeeksi, jos kaipaa jotain vähän eksoottisempaa.

  ReplyDelete
 14. Kaikki ovat varmasti ihania, mutta Palak paneer on ikisuosikkini, ja olen todella iloinen siitä että törmäsin reseptiin (ja sitä myöten koko blogiisi). Vielä en ole uskaltanut itse kokeilla, mutta forwardasin reseptin kyllä puolisolle, siinä toivossa että hän päättäisi joskus minua ruualla ilahduttaa.
  Kiitos mahtavasta blogista!

  t. Merja

  ReplyDelete
 15. Saattaisin äänestää lassia, koska se on niin hyvää, mutta laktoosi-intolerantikkona äänestän kuitenkin dhalia, koska pidän linsseistä niin hirveän paljon! Ihana resepti! (kuten kaikki muutkin, itse asiassa...)

  ReplyDelete
 16. Vaikea valinta kun kaikki on varmasti herkullisia, mutta vastaan naan :)

  Minerva

  ReplyDelete
 17. Palak paneer! Muutkin näyttävät ihanilta.

  Paula

  ReplyDelete
 18. Täytyy sanoa että tuo Tomaattiriisi saa mun ääneni. Varmasti hyvinkin käyttökelpoinen ja helposti jokaipäiväiseen ruokailuun integroituva. Naan-leipä ja Lassi houkuttelivat myös kokeilemaan!

  ReplyDelete
 19. Kokeillut noista olen vain naan-leipää, joten vastaan sen. Mutta kaikki ovat varmasti hyviä. Sillä eihän intialainen ruoka voi olla kuin hyvää :D

  ReplyDelete
 20. Kaikki vaikuttavat hyviltä, mutta suosikiksi taidan minäkin valita naan-leivän, koska se on kaikkein tutuin.:) Näitä reseptejäsi täytyisi kyllä alkaa ihan toden teolla testaamaan, kun intialainen ruoka kiinnostaa. Tekisi hyvää avartaa makumaailmaa.;)

  ReplyDelete
 21. Pakorat tältä listalta, vaikka siis monta suosikkia näkyy listalla olevan.

  ReplyDelete
 22. äänestän Lassia,koska sitä olen joskus ohjeellasi tehnytkin =)

  ReplyDelete
 23. Naan leipä on ehdottomasti suosikkini! Ja blogissani on jotain sinulle ;)

  ReplyDelete
 24. Naanleipä on ehdoton suosikki! Hyvän makuinen ja helppotekoinen! Muuten en kovinkaan hyvin tunne intialaista ruokaa. Reseptejäsi kuitenkin luen aina mielenkiinnolla!

  ReplyDelete
 25. okei, nyt peukut pystyyn. Mähän siis tykkään noista kaikista. mutta paras ykkönen on pakorat ja samat sanat kuin suzhouren että munakoison kanssa parasta! eli PAKORAT

  ReplyDelete
 26. Riisin suurena ystävänä vastaan, että tomaattiriisi. Näyttää niin herkulliselta.

  ReplyDelete
 27. Naan leipä miehen tiellä pitää, sanoo mies, joka kannattaa sitä ja minä tietysti kuitenkin eniten tykkään dahlista - linssiruoat ovat hyviä!
  Kiitos mukavista postauksista.

  ReplyDelete
 28. Dal on olevinaan niin helppo, mutta ah miten on vaikeaa saada makuja tasapainoon niin, että maistuu (ja tuoksuu ;-) Intialta. Tämän suosikkireseptin kautta eksyin siis blogiisi. Miehen suosikki on palakpaner, mutta siltähän ei nyt kysytäkään vaikka tosi toimiva resepti sekin.
  - Susa -

  ReplyDelete