Pääsiäisenä syödään kananmunia eri muodoissa. Minun teki mieleni maistaa tällaisia täytettyjä kananmunia, jotka sopivat myös hyvin vaikka illanistujaisiin pikkunaposteltaviksi.
Paholaisen munat voi laittaa jääkaappiin hyytymään ja tarjota vaikka seuraavana päivänä.
Tarvitset:
- 4 kananmunaa
- 1/2 dl majoneesia
- 1/2 tl sinappia
- 1 tl etikkaa
- Ripaus chilijauhetta
- Maun mukaan suolaa ja pippuria
- (Tuoreita yrttejä koristeluun)
Valmistelut:
- Keitä kananmunat koviksi.
Valmistus:
- Kuori munat ja leikkaa ne veitsellä varovasti puolikkaiksi.
- Irrota keltuainen lusikalla ja laita se kulhoon.
- Lisää keltuaisen sekaan loput ainekset ja mausta makusi mukaan. Sekoita hyvin.
- Pursota tai annostele täyte kananmunanpuolikkaisiin, ja koristele yrteillä.
Kauniita ja varmasti herkullisia!
ReplyDeleteHyvää Pääsiäistä Sinulle ja perheellesi.
Nämä olivatkin herkkua!
DeleteKiitos samoin - hyvää pääsiäistä myös sinulle, Pullamummi!
Meillä ei syöty pääsiäisenä nyt lainkaan munia,nämä on ihania,voisin tehdä ihan nuuten vaan ;)
ReplyDeleteNäistä tuleekin kiva alkupala mille tahansa pidemmän kaavan ruokailulle :)
DeleteWhy did you call it "Devil's egg"? Hmmmppp...just wondering ;)
ReplyDelete