Saturday, March 10, 2012

5 ulkosuomalaista blogia

Sain hienolta Nykin ja hellan välissä – blogilta haasteen, jossa esitellään viisi seuraamaansa ulkosuomalaista blogia (jäseniä alle 200, kirjoituskieli suomi). Minusta on hauska seurata ulkosuomalaisia blogeja ja havaita, että eri puolilla maailmaa asuvat suomalaiset kaipaavat samanlaisia asioita.

Tässä muutamia suosikki-ulkosuomalaisblogejani. Lähetän haasteen eteenpäin samoille blogeille!

Nykin ja hellan välissä  - New Yorkissa asuvan suomalaisnaisen pitämä monipuolinen ja kiinnostava ruokablogi, joka on oikeastaan enemmän kuin ruokablogi!

Kukkapilli – Suomalaisnaisen seikkailuja Etelä-Intian arjessa kaikkine huvituksineen ja ärsytyksineen. Seuraan myös saman bloggaajan Tamarind Heaven- ruokablogia.

Appelsiinipuun alla – Israelissa asuvan naisen pitämä blogi, jossa on upeita kuvia Tel Avivista – maisemia, arkkitehtuuria, eläimiä, jne. Seuraan myös saman bloggaajan Appelsiineja ja hunajaa- ruokablogia.

Benvenuti al Sud – Lämminhenkinen ja kotoinen blogi, joka kuvaa Italiassa asuvan suomalais-italialaisen perheen arkielämää. Ihania maisemia, herkullisia reseptejä, kiinnostavia kulttuurieroavaisuuksia, hauskoja juttuja puuhista lasten kanssa…

I Created Disco – Englantiin sijoittuva nuoren naisen pitämä blogi, jota seuraamalla herättelen muistojani omilta Englannin-ajoiltani.

8 comments:

  1. Kiitos haasteesta. Minà olenkin tuon jo tehnyt, mutta kiva kun linkitit ja kuulun suosikkeihisi :D Tàà on tosi kiva haaste, kun saa uusia blogeja nàin esille. Mullekin tuli tàssà sunkin listassa jo taas pari uutta lisàà, kiitos ja hyvàà viikonloppua :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa, pitää käydä lukemassa jos se on jäänyt väliin! Hauskaa viikonloppua myös sinulle :)

      Delete
  2. Kiitos haasteesta!Tässä oli jo 2 suosikkia ja nyt tuli 2 uutta tuttavuutta mukaan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä - ja sinunkin suosikkiblogeihin päästään sitten tutustumaan!

      Delete
  3. Kiitoksia haasteesta ja uusista blogituttavuuksista, täytyypäs käydä kurkkaamassa niihinkin :D

    ReplyDelete
  4. Kiitos haasteesta ja siitä, että pääsin listallesi. :-) Täytyy käydä tutustumassa uusiin blogituttavuuksiin, kun en tunne noista kuin Yaelianin blogin entuudestaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hauska jos löytyi jotain uusia blogituttavuuksia :)

      Delete