Friday, July 27, 2012

Vuodatuksen romahdus

Voih! Nyt täytyy vain todeta, että onneksi tuli siirryttyä Vuodatuksesta tänne Bloggerin puolelle viime vuonna! Tässä on nyt ilmeisesti käynyt niin, että Vuodatuksella tapahtunut sähkökatkos on hävittänyt kaikki kuvat vuodesta 2009 lähtien – vanhan blogini puolelta siis valtaosa kuvista häveyksissä.

Harmittaa todella, sillä vaikka itselläni on näistä kuvista kopiot, olen ottanut kuvat muiden (lukijoiden) iloksi ja suurin osa intialaisista perusresepteistä oli siellä… nyt ei tulisi kuuloonkaan alkaa laittaa kuvia takaisin, niin suuri homma siinä on.

Ehdotuksia? Voisin ehkä alkaa postitella intialaisia perusreseptejä uudelleen tänne uuden blogin puolelle, mutta jaksaako niitä kukaan lueskella…

7 comments:

 1. En ole siellä vuodatuksen puoleella käynyt, joten ohjeet kiinnostaa kovasti.
  - toivonkin niitä tänne :)

  ReplyDelete
 2. Minäkin äänestän reseptien uudelleenpostauksen puolesta. Ehdin jo lukiessani hetkiseksi kauhistua, että onko ne nyt lopullisesti menetetty.

  ReplyDelete
 3. Kyllä kiitos, sinun blogistasi olen kaikkiin intilaisen ruoan kokeiluihini hakenut neuvot:) Ymmärrän kyllä, että harmittaa tuo vuodatuksen romahdus, monella on iso työ (vaikka siis harrastus useimmille onkin) mennyt hukkaan.

  ReplyDelete
 4. Muakin kiinnostaa ehdottomasti! Helposti kun uutta postausta lukiessa voi saada ahaa-elämyksen, jota ei pelkkää reseptiä etsiessä ehkä saisi :)

  ReplyDelete
 5. Taidan sitten postailla uusien reseptien lomassa muutamia vanhoja mutta hyväksi todettuja reseptejä, jos vaikka paremmilla kuvilla tällä kertaa! Tuleepahan ainakin käytyä läpi vanhoja reseptejä ja katsottua, mikä toimii ja mikä ei...kiitos kannustuksesta!

  ReplyDelete
 6. Seuraan blogiasi, mutta minulla ei tule luettua vanhoja postauksia. Olisi kiva jos tekisit uudet postaukset :)

  ReplyDelete
 7. Voi kurjuus!

  Itse myös liputan lämpimästi vanhojen reseptien postaamista tänne! Kyllä niitä lukee yhtä mielenkiinnolla kuin näitä uusiakin! ;)

  ReplyDelete