Monday, December 12, 2011

Hillopurkkien uusi elämä

Pidän kovasti Bonne Maman- hilloista, enkä raski heittää käytettyjä purkkeja pois, vaikka Intiassa lasia ei varsinaisesti kierrätetäkään. Hillopurkeista saa söpöjä säilytysrasioita eri pikku esineille.

Irrotin purkeista alkuperäiset etiketit ja koristelin ne pitseillä. Säilytän purkeissa tällä hetkellä askartelutarvikkeita, ja niitä ilmestyy varmasti lisää…(Hassut ufon näköiset valot ilmestyneet hillopurkkien yläpuolelle, hih!)

Tässä muutamia kuvia vierashuoneen nurkkauksesta, jossa askartelen. Huone on siis hieman muuttunut aikaisemmasta – nyt tuolin paikalla on tämä tumma puinen sivupöytä, tuoli sen edessä sekä uudet, oranssit verhot ikkunassa. 

Hillopurkit4

3 comments:

 1. Meillä syötiin myös Intiassa noita samoja hilloja ...ja mitä suurimmassa määrin ihan purkkien takia ;). Minulla onkin nyt Suomessa mukava kokoelma tyhjiä purkkeja. Ehkäpä ensi syksynä voin ne täyttää oman kasvimaan/pensaiden/metsän tuotoksilla ja säilöä ne mökin maakellariin.

  ReplyDelete
 2. Minullakin on noita samoja hillopurkkeja;olen pari ostanut ihan vain purkin vuoksi vaikka ne hillotkin ovat hyviä:;D Kiva idea uusiokäyttöön:)

  ReplyDelete
 3. Suzhouren, hyvä idea käyttää purnukoita myös kasveille!

  Yaelian, en tiennytkään että nämä purkit oli niin suosittuja! :)

  ReplyDelete