tag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post5660426346908390217..comments2024-03-11T13:06:53.658+05:30Comments on Garam Masala: Libanonilaisittain täytetyt kurkutAnnahttp://www.blogger.com/profile/03945462611904903179noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-67499996154504806402011-05-08T23:33:45.770+05:302011-05-08T23:33:45.770+05:30Minäkään en ole koskaan ajatellut kurkkua täytetty...Minäkään en ole koskaan ajatellut kurkkua täytettynä, lämpimänä ruokana. Jännä tuo täyttämistapa :)Satuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-27314582151232132852011-05-05T22:24:10.847+05:302011-05-05T22:24:10.847+05:30Minäkään en ole nähnyt näitä aikaisemmin. Samalla ...Minäkään en ole nähnyt näitä aikaisemmin. Samalla periaatteella voisi varmaan valmistaa kesäkurpitsoja. Mutta näistä tykkäsin kovasti!Annahttp://annagaram.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-8685143216780582322011-05-05T21:07:20.703+05:302011-05-05T21:07:20.703+05:30Jännä resepti.En ole koskaan ajatellut kurkkuja tä...Jännä resepti.En ole koskaan ajatellut kurkkuja täytettävän lämpimässä ruuassa,kylmässä tosin sellaista olen nähnytkin. Hyvin näkyvät pysyneen koossakin nuo.Libanonilainen ruoka on hyvää!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com