tag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post5480778612950464271..comments2024-03-11T13:06:53.658+05:30Comments on Garam Masala: Masoor DhalAnnahttp://www.blogger.com/profile/03945462611904903179noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-51442251924486074052012-03-05T20:38:50.782+05:302012-03-05T20:38:50.782+05:30Itse asiassa kikherneistä tehtynä siitä tuleekin c...Itse asiassa kikherneistä tehtynä siitä tuleekin channa masala!<br />ks http://annagaram.vuodatus.net/blog/1456122/chole-channa-masala/<br /><br />Kannattaa tosiaan kokeilla masoor dhalia, on aivan ihanaa! Ilmeisesti nämä linssit ovat suomeksi "vihreitä linssejä", mutta minusta ne eivät näytä vihreiltä ollenkaan vaan ennemmin harmailta tai mustilta. (Mung dhalia on sekä vihreänä että keltaisena - en ole varma ruskeista linsseistä!) <br /> <br />Meillä syödään tavallisesti aina tuar-dhalia. Kikherneitä (chole) ja kidneypapuja (rajma masala) syödään myös usein sekä joskus uradia (dhal makhani). Nyt kun imetän lasta, olen vältellyt noita ja siirtynyt mung dhaliin ja masoor dhaliin.Annahttp://annagaram.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-24119815408859660822012-03-04T19:35:33.124+05:302012-03-04T19:35:33.124+05:30Nanna, chana dalin tekisin kik-herneistä jos chann...Nanna, chana dalin tekisin kik-herneistä jos channaa ei löydy. <br /><br />Kiitos tästä reseptistä! Ei juuri tätä masoor-linssejä olla käytetty, mutta kokeiluun menee. Onkohan nää suomalaisittain "ruskeita linssejä?" Kun tuolla punnitse ja säästä-liikkeessä ehkä vastaavat lähinnä niitä? Ainakaan oikein muita en keksinyt. En jaksaisi Hakaniemeen asti lähteä näitä linssejä hakemaan, jos löytyisi lähempääkin. <br /><br />Mitkä on teillä tavanomaisimmat linssi/papu-ruoat mitä syötte?<br /><br />Meillä käytössä ehkä eniten moong-linssit, kik-herneet, mustasilmäpavut ja urad ja channa dal -linssit.intialaisen_vaimonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-18207669554482409062012-03-04T17:49:35.090+05:302012-03-04T17:49:35.090+05:30Mielenkiintoista, käydään katsomassa!
Joo, tääll...Mielenkiintoista, käydään katsomassa! <br /><br />Joo, täällä päin tuota baltia kutsutaan kadai-nimellä. Itse asiassa teen linssit painekattilassa ja paistinpannulla, tuo kadai on vaan kuvaa varten :)<br /><br />Vihreitä linssejä...onko channa dalia vihreänäkin? Niitä en olekaan vielä nähnyt.Annahttp://annagaram.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-42445240621747778492012-03-04T01:32:22.550+05:302012-03-04T01:32:22.550+05:30Käyppäs kattomas kun mä tein Chana Dalia. Menikö y...Käyppäs kattomas kun mä tein Chana Dalia. Menikö yhtään sinnepäin?<br />Hauska, molemmat oltiin kuvattu ruokamme baltissa.<br />Käytin kyllä siis vihreitä linssejä, kun ei täälä oikein taida olla tuota valikoimaa.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-75217170207520045402012-03-01T16:04:52.470+05:302012-03-01T16:04:52.470+05:30Reetta, inkivääri maistuu tässä dhalissa tosi hyvä...Reetta, inkivääri maistuu tässä dhalissa tosi hyvältä!Annahttp://annagaram.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5778601886622649593.post-24588382452208180752012-03-01T05:24:39.467+05:302012-03-01T05:24:39.467+05:30Inkivääri onkin mulle ihan uutta Dhalissa. Täytyyk...Inkivääri onkin mulle ihan uutta Dhalissa. Täytyykin kokeilla kun seuraavan kerran teen Daalia! :)Reettahttps://www.blogger.com/profile/09802017020684332818noreply@blogger.com